Na Facebooku bola pred niekoľkými mesiacmi vytvorená udalosť, do ktorej sa prihlásili milióny ľudí, aby odhalili „pravdu“ v oblasti Area 51, prísne stráženej vojenskej základni. Práve včera 20. septembra sa mala odohrať invázia ľudí. Nakoniec sa obavy z vpádu do oblasti Area 51 nenaplnili a na miesto prišlo iba zopár nadšencov, pričom niektorí boli oblečení do kostýmov, informuje BBC.

Do stráženej oblasti mali včera podľa facebookovej udalosti vpadnúť milióny ľudí, ktorí chceli odhaliť pravdu o tom, čo na základni americká armáda skrýva. Mnohí verili, že tam nájdu mimozemšťanov či tajné zbrane, no nakoniec dorazila iba hŕstka ľudí. Celkovo tak k hraniciam Area 51 prišlo pár stoviek ľudí, pričom boli zatknuté 2 osoby.

Jednu zatkli miestne autority za močenie na verejnosti a ďalšia osoba bola zatknutá pri vstupnej bráne, informuje CBS News. Samotný zakladateľ udalosti vysvetlil, že išlo iba o vtip. Facebook na čas udalosť odstránil, pretože mala údajne porušovať jeho zásady komunity. Žiadna invázia sa teda nakoniec nekonala, no táto udalosť vyvolala obrovský rozruch, ktorý sa rozšíril bleskovou rýchlosťou. 

Zdroj: BBC, CBS News

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú