Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ruská spoločnosť Caviar sa zaoberá úpravou smartfónov, pričom na svojom konte má už množstvo zaujímavých kúskov, ktoré si však bežný smrteľník nikdy nekúpi. Hovoríme totiž o tých najluxusnejších úpravách s využitím drahých kovov a nerastov. Tentokrát si spoločnosť Caviar znova zobrala na mušku najnovší iPhone 11 Pro, aby z neho vytvorila najdrahší smartfón s vianočným motívom, informuje The Next Web.

Smartfóny z dielne ruského Caviaru sa nedajú definovať inak ako majstrovské dielo, ktoré kričí luxusom a extravaganciou v každom smere. Teda aspoň čo sa konštrukcie týka. Spoločnosť má v ponuke viacero prerobených smartfónov od rôznych výrobcov, ktorým dodala vlastný štýl. Takto pred Vianocami však chce bohatých zákazníkov osloviť aj hriešne drahým iPhonom 11 Pro.

Ten má na svojej zadnej stene z 18 karátového zlata vyobrazené jasle s malým Ježišom, Jozefom, Máriou a betlehemskú hviezdu z 3 karátového diamantu obklopenú ďalšími diamantmi. Caviar na svojom webe ponúka prípadným záujemcom takýto iPhone 11 Pro alebo 11 Pro Max v 512 GB verzii za astronomickú cenu 118 270 €, respektíve 129 080 € pri väčšom z dvojice smartfónov, informuje iMore. Samozrejmosťou je exkluzívne balenie, na ktorom si dal výrobca skutočne záležať.

Zdroj: The Next Web, iMore

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú