Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Včera Fontech upozornil na plánovaný výpadok služieb Slovenskej sporiteľne, ktorý bude prebiehať počas soboty 19. marca (zajtra).

Debetné karty, bankomaty, vkladomaty, platby cez internet či mobilné platby Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay a Fitbit Pay nebudú dostupné od 00:00 do 01:00, avšak internet banking či aplikáciu George čaká dlhší výpadok od od 5:00 až do 12:00. Platby do iných bánk budú zúčtované až po prestávke medzi 12:00 do 23:00.

Kompletný rozpis dočasne vyradených služieb a ich harmonogram nájdeš na webovej stránke Slovenskej sporiteľne. Ako však upozornil MôjAndroid, výpadky počas soboty majú naplánované aj iné naše banky.

ČSOB

Táto banka na svojom Facebooku upozorňuje na obmedzenia počas celého dňa. V sobotu, v čase od 00.01 h do 22.00 h, príde z dôvodu plánovanej prevádzkovej odstávky k celkovému obmedzeniu služieb elektronického bankovníctva, uvádza banka.

Do 16.00 h budú tiež obmedzené hotovostné operácie a poskytovanie vybraných služieb v pobočkách ČSOB v nákupných centrách, s výnimkou poradenstva a prijímania platobných príkazov. Funkcia vkladu hotovosti prostredníctvom recyklačných bankomatov bude obmedzená v čase od 00.01 h do 16.00 h.

Platby kartou v kamenných prevádzkach a na internete, ako aj výbery hotovosti z bankomatov ČSOB, by mali fungovať počas celého dňa bez obmedzení.

mBank

Výpadky čakajú aj klientov mBank, tá ich však naplánovala na deň neskôr, teda na nedeľu 20. marca. Od 1:30 do 11:00 nebude možné využívať internet banking, mobilnú aplikáciu, SMS notifikácie a obmedzená bude aj infolinka banky.

V čase od 2:00 do 9:00 nebude možné platiť kartou ani vyberať peniaze z bankomatu. Online platby nabehnú až od 10:00.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú