Slovenská sporiteľňa na svojej webovej stránke informuje o plánovanej odstávke, počas ktorej chce vylepšiť Georgea a niekoľko ďalších služieb. Odstávka sa dotkne veľkého množstva služieb, ktoré nebudú dočasne vôbec fungovať.

Od 19. marca nebudú dostupné debetné karty, bankomaty, vkladomaty, platby cez internet či mobilné platby, Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay a ani Fitbit Pay. Táto odstávka však potrvá len hodinu a to od 00:00 do 01:00, takže si ju len sotva ktosi všimne.

Dlhší výpadok postihne služby ako „George, Internetbanking, mobilná aplikácia George, Sporopay, Databanking, Business24, Business24 mobilná aplikácia, Telephonebanking, MultiCash, Klientske centrum – aktívne operácie, SMS služby a API rozhranie pre tretie strany“ a to takisto 19. marca od 5:00 do 12:00.

Od 12:00 do 23:00 budú následne len čiastočne obmedzené niektoré služby a platby do iných bánk Slovenská sporiteľňa zúčtuje po 23:00. Od 5:00 do 12:00 zároveň nemá fungovať podpisovanie elektronickým mTokenom a podobne.

Kompletný rozpis dočasne vyradených služieb a ich harmonogram sa nachádzajú na webovej stránke Slovenskej sporiteľni.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú