Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Huawei svetu už čoskoro predstaví svoju novú vlajkovú loď P40 Pro. Postupne sa objavujú rôzne úniky, ktoré informujú o možných špecifikáciách a dizajne. Najnovšie úniky od známe zdroja ukazujú počet fotoaparátov či celkový dizajn zariadenia, informuje portál TheVerge.

Podľa obrázkov si môžeme všimnúť, že všetky štyri okraje na oboch stranách budú mierne zaoblené. Navyše sa hovorí o tom, že telo smartfónu bude vyrobené z hliníka. Predná časť je domovom pre dve selfie kamery, ktoré budú umiestnené v ľavom hornom rohu a naopak zadná časť patrí až 5 objektívom, vďaka čomu sa môžeme opäť tešiť na perfektnú kvalitu a pestré možnosti pri vytváraní fotografií či videí.

 

Jeden z objektívov má byť v štýle periskopu až s 13-násobným priblížením (spoľahnutie sa na kvalitný softvér bude teda v tomto prípade kľúčové). Aj tentokrát Huawei spolupracoval na objektívoch so spoločnosťou Leica. Na spodnej strane zariadenia sa nachádza reproduktor a port USB-C, pričom chýbať bude 3,5 mm audio jack pre slúchadlá.

Zariadenie by malo byť predstavené niekedy v marci, no miesto a presný dátum zatiaľ známe nie sú. Očakáva sa však, že vzhľadom na pretrvávajúce problémy bude aj model P40, podobne ako Mate 30 Pro bez služieb spoločnosti Google.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú