Sony si pre majiteľov konzol PlayStation pripravilo na koniec roka vkusnú trojicu hier. Poteší snáď všetky kategórie hráčov, ktorí uprednostnia bezmyšlienkovitú akciu pred realitou.

Hráči predplácajúci si PS Plus dostanú v poslednom mesiaci roka tri akčné tituly, pričom každý z nich pristupuje k žánru diametrálne odlišným spôsobom. Hlavným ťahákom je štvrtý diel explozívnej akcie Just Cause.

Tá si v dobe vydania odnášala ľahko nadpriemerné hodnotenia, ktoré zrážala najmä opakovaná premisa, stanovená sériou už v prvej časti. Na druhej strane, ide o vyšperkovaný recept chaosu otvoreného ostrova, kedy príbeh Rica Rodrigueza zaujme najmä nováčikov série.

Druhou ponúkanou hrou je multiplayerová strieľačka Rocket Arena. Tá sa sústredí na zápasy dvoch frakcií, každej pozostávajúcej z troch hráčov. Ide o jeden z menej úspešných projektov EA, ktorý pohorel na opakujúcej sa hrateľnosti, čím odradil najmä nových hráčov. Ako chvíľková záležitosť zadarmo je ale Rocket Arena decentným kandidátom.

Nenechaj si ujsť
Známa skupina „resellerov“ profituje na PS5. Trikom si zabezpečila tisícky kusov

PS Plus hry za december uzatvára ešte nevydaná hra zo série Worms. Diel s titulom Rumble prechádza kontroverznou zmenou na súboje v reálnom čase. Hra oficiálne vychádza v deň začiatku akcie PS Plus a jej hlavnou doménou má byť mód battle royale.

Decembrové hry budú dostupné od 1. decembra do 4. januára a samozrejme ich môžeš hrať ako na PS4, tak aj PS5. Dovtedy máš ešte čas si uchmatnúť novembrové tituly, respektíve kolekciu dvadsiatich PS4 hier v prípade, že už vlastníš PS5.

Zdroj: PlayStation Blog, Push Square

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú