Teórie okolo GTA VI, najočakávanejšej hry súčasnosti, nenachádzajú konca a fanúšikovia najnovšie na základe uniknutých informácií a data miningu ukázali novú podobu blížiaceho sa herného sveta.

Nová verzia mapy sa objavila na Reddite a podobá sa aj na nedávnu verziu skupiny Pyre realm gaming, ktorá bola pred časom ukázaná na YouTube. Obe verzie hernej mapy ukazujú masívny herný svet, ktorý bude najmenej dvakrát väčšia ako prostredie v GTA V.

Presné závery ešte robiť nemožno, pretože nie je jasné, ako ďaleko sa bude ťahať severná časť mapy. Otázky rovnako sprevádzajú aj južnú časť herného sveta, ktorá by podľa teórií fanúšikov mala patriť ostrovom, a to vrátane Kuby či Haiti, odkiaľ by sa mohli pašovať drogy.

Aj keď tieto informácie stále nie sú známe, väčšina vykonštruovaných máp sa na podobe herného sveta zhoduje a vyzerať by mohol ako na obrázkoch nižšie.

YouTube / Pyre realm gaming

Rockstar o akýchkoľvek detailoch GTA VI naďalej mlčí, oficiálne potvrdil len to, že nový diel Grand Theft Auto je vo vývoji. Na podrobnosti si teda musíme počkať, rovnako ako si musíme počkať aj na informácie ohľadom vydania. Všetky uniknuté informácie i teórie fanúšikov sme zosumarizovali do veľkého samostatného článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú