Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Druhá séria Zaklínača sa nezadržateľne blíži a už o dva týždne sa fanúšikovia fantasy dočkajú pokračovania príbehu Geralta z Rivie a jeho zverenkyne, princeznej Ciri.

Netflix pred príchodom pokračovania myslí aj na fanúšikov, ktorí si už nespomínajú na všetky udalosti predchádzajúcej série a pripravil si pre nich detailný (a prekvapivo) vtipný prehľad kľúčových momentov.

Na čom si užiješ dokonalý zvuk s OLED televízorom?

Kúp si televízor OLED spolu so soundbarom alebo WiFi reproduktorom a získaj cashback vo výške nákupnej ceny audio produktu späť.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Obšírny, takmer 7-minútový sumár, sa nezameriava len  na prvú sériu, ale divákov tiež oboznamuje s pravidlami univerza Zaklínača a v krátkosti vysvetľuje základy jeho fungovania. Robí tak prostredníctvom vtipného komentára, ktorý oživujú aj priame citácia postáv z prvej série.

Netflix video vydal aj s kompletným českým dabingom (originál nájdeš tu) a je ideálnou príležitosťou oživiť v pamäti dejovú zápletku prvej série. Ak sa naopak nevieš dočkať pokračovania, pozri si náš prehľad, čo od druhej sezóny môžeš čakať.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú