Stellar Blade vyšiel len pred niekoľkými dňami s vysokými hodnoteniami, no našiel sa jeden aspekt, ktorý hráči vyhodnotili ako zavádzanie zo strany vývojárov. Vydaniu akčnej novinky predchádzala marketingová kampaň, v ktorej sa hlavná hrdinka EVE objavovala v rôznych kostýmoch, ktoré odhaľovali viac, ako by mali. Hlavná postava je však vo finálnej verzii hry značne cenzurovaná.

Menovite sa podľa portálu Gamer hráči sťažujú na kostým Holiday Rabbit, ktorý mal odhaľovať poprsie hlavnej hrdinky a tiež pôsobil provokatívnejšie v oblasti intímnych partií. Nakoniec však vývojári urobili menšie zmeny a spravili skin menej dráždivým. To však niektorým nie je po vôli a žiadajú od Sony refundáciu.

Pokiaľ ti takáto cenzúra prekáža, existuje jediný spôsob ako sa dostať k pôvodnému dizajnu kostýmu Holiday Bunny / Holiday Rabbit. Užívateľ platformy X s prezývkou AokiShizuku zverejnil video z verzie hry 1.0 spolu s informáciou, že majiteľom diskovej verzie stačí hru nainštalovať bez updatov, ktoré priniesli dodatočný kus oblečenia prekrývajúci vyzývavý výstrih.

Hráči, ktorý vlastnia digitálnu verziu sú však o túto možnosť ukrátení a začali vo veľkom žiadať o vrátenie peňazí, pričom Sony ich žiadostiam prekvapujúco vyhovelo.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú