Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po tom, čo Microsoft spoločne s Bethesdou v júni tohto roka slávnostne predstavili ambiciózny RPG titul Starfield, fanúšikovia rozľahlých herných sci-fi svetov sa môžu tešiť na ďalšiu lahôdku v podobe MMORPG hry s názvom Dual Universe.

Herné štúdio Novaquark oficiálne oznámilo, že PC titul vyjde 27. septembra, čím tak potvrdili ukončenie jeho vývoja, ktorý trval neuveriteľných osem rokov a počas tohto obdobia sa prostredníctvom crowdfundingovej kampane vyzbieralo na hru viac ako 21 miliónov eur.

Galaktické MMORPG je v skutočnosti v beta verzii už dva roky, ale ostrý štart hry sa pripravuje až teraz. Vývojári pridali počas testovacieho obdobia vesmírne vojny, možnosti obchodovania či ťažbu asteroidov. Úplné spustenie bude zahŕňať aj novú funkciu, ktorá podľa PC Gamer obsahuje najpokročilejšiu technológiu skladania sveta z malých častí (voxelov).

Tú preslávila úspešná hra Minecraft, v prípade Dual Universe však budú voxely oveľa menšie, čo hráčom dovolí vytvárať omnoho komplexnejšie a oblejšie tvary. Spolu s uvedením hry na trh bude poskytnutá aj bezplatná skúšobná verzia a hráči tak budú môcť Dual Universe otestovať zadarmo.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú