Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčšia časť používateľov Spotify zrejme využíva najefektívnejší rodinný plán. Služba teraz všetkých predplatiteľov upozorňuje, že už o niekoľko týždňov si práve za tento režim začne účtovať viac.

Spotify len pred niekoľkými hodinami rozposlalo všetkým predplatiteľom informácie o zdražovaní rodinného balenia. To bolo dlhé roky s cenou na úrovni 8,99 €, pričom si ho viacerí používatelia, často aj mimo rodinný kruh, mohli deliť až medzi šiestich členov.

FonTech

Rozhodne tak išlo o finančne efektívnejší variant, ako v prípade tradičného predplatného pre jednotlivca, ktoré mesačne vychádza 5,99 €. Vedľa neho tak nájdeš ešte režim Duo, ktorý ako názov napovedá, sprístupňuje prémiové funkcie až pre dva účty a stojí 7,99 € mesačne.

Podmienky ostávajú nezmenené

Z pôvodných 8,99 € si bude služba už od marca účtovať o dve eurá viac, čiže 10,99 €, pričom februárová platba prebehne ešte so starou cenou.

Vzhľadom na takmer nekonečnú studnicu hudby a prívetivých funkcionalít, obohatenú o podcasty a odnedávna už aj audioknihy si stále myslíme, že zdraženie je opodstatnené a na mieste.

Zdroj: Spotify, Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú