Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Sme na sklonku januára a to znamená, že sa nám vystrieda ponuka rozdávaných hier v rámci predplatného PlayStation Plus. Tentokrát ale musíme uznať, že februárové tituly kvalitatívne prekonávajú ľavou zadnou ktorýkoľvek mesiac za posledný rok.

Asi najväčšiu pozornosť si z trojice zaslúži vynikajúca akcia z pohľadu tretej osoby od tvorcov Alana Wakea, Control. Excelentná strieľačka s hrdinkou v hlavnej úlohe vyšla len v roku 2019, pričom rozdávaná hra bude už rovno v Ultimate edícii, čiže s početnými rozšíreniami.

Pokiaľ vlastníš PS5, rozhodne by si nemal prehliadnúť Destruction AllStars. Hra vzhľadom na jej exkluzivitu len pre najnovšiu konzolu od Sony nekompromisne využije všetky jej prednosti, vedľa čoho ponúkne chaotickú akciu bojových vozidiel v arénovom kabáte. Zaujímavosťou je, že hra oficiálne vychádza v rovnaký deň, ako spustenie februárovej ponuky PS Plus.

Do tretice dostaneme akčnú adventúru Concrete Genie, ktorá možno nezaujme pomerne generickou hrateľnosťou a grafikou, no prekvapí v prípade, ak máš k dispozícii set virtuálnej reality, ktorú hra natívne podporuje.

Ako naznačujeme vyššie, akcia začína 2. februára. Dovtedy ešte máš čas na získanie Shadow of the Tomb Raider, Greedfall alebo Maneater, ktorému sme sa venovali aj v recenzii.

Zdroj: PlayStation Blog

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú