Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Herná spoločnosť EA má dôvod na radosť. Nielen, že nedávno predstavený a mimoriadne pôsobivý Battlefield 2042 bol medzi hernou obcou prijatý nanajvýš pozitívne, hráči sa navyše rozhodli skrátiť si čakanie na vydanie novej hry hraním ďalšej staršieho kúsku zo série.

Konkrétne ide o Battlefield 4, ktorý v uplynulých dňoch zaznamenal masívny nárast hráčskej základne. Ako upozorňuje Eurogamer, hra z roku 2014 sa tak dobre ako teraz nehrala už pekných pár rokov a počet hráčov po predstavení Battlefield 2042 narástol o viac než 80 %.

Steam/snímka obrazovky

Spoločnosť EA si zvýšený záujem o Battlefield 4 pochopiteľne všimla a stihla informovať, že navyšuje kapacity serverov, aby hráči neboli obmedzovaní dlhým čakaním v lobby či technickými problémami.

Ide to aj zadarmo

Battlefield 4 patrí medzi vôbec najpopulárnejšie diely v akčnej sérii, na rozdiel od posledných dvoch dielov prináša boje z modernej éry, podobne ako tomu bude pri avizovanom Battlefield 2042.

Zvýšený záujem o značku sa rozhodol využiť aj Amazon, ktorý predplatiteľom Amazon Prime Battlefield 4 aktuálne ponúka zadarmo.

Keďže spoločnosť ponúka aj bezplatnú 7-dňovú skúšku Amazon Prime, Battlefield 4 spolu s ďalšími hrami i atraktívnymi bonusmi sa dá získať aj bez toho, aby si za hru zaplatil čo i len cent. Viac v našom detailnom návode.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú