Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nedávno predstavený nástupca herného smartfónu Black Shark od Xiaomi prišiel s ešte lepšou výbavou, ktorá teraz ukázala svoje prednosti. Benchmark AnTuTu tak má nového kráľa, ktorým je s viac ako 400 000 bodmi nový Black Shark 2.

Benchmarkové testy slúžia ako skvelé merítko pre tých, ktorí uprednostňujú len ten najvyšší výkon smartfónov. Poradie a popredné priečky sa s príchodom nových modelov neustále menia a najväčší triumf doteraz zaznamenala herná novinka z Číny. Xiaomi Black Shark 2 so Snapdragonom 855 a obrovskou 12 GB operačnou RAM pamäťou totiž v teste AnTuTu dosiahol podľa portálu Weibo neuveriteľných 409 712 bodov. To ho radí na absolútny vrchol rebríčka, v ktorom pokoril aj najdrahšie vlajkové lode.

Žiaden doteraz predstavený smartfón neskončil v testovaní s takým ohromným výsledkom. Xiaomi tak tento nový kremík od Qualcommu naladilo na poriadne masívny výkon, ktorý ocení každý zarytý hráč pri všetkých najnáročnejších hrách. Veľké zmeny pritom prináša aj herný režim Game Turbo, ktorý dokáže podľa portálu Xiaomi Today zdvihnúť skóre v Antutu aj na viac ako 411 000 bodov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú