Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Rockové Rádio Anténa Rock ohlásilo koniec vysielania. Ešte pred svojim koncom prinieslo svojim fanúšikom súťaž o vecné ceny. Zajtra, 1. októbra, by rádio oslávilo svoje 7. narodeniny, vysielanie však v tom čase už ukončí, upozornil ako prvý portál Radia.sk.

Rádio Anténa Rock vzniklo ešte v roku 2014 zmenou pôvodného formátu z Rádio Anténa na Rádio Anténa Rock práve 1. októbra o polnoci. V repertoári sa ocitajú najmä rockové hity z 80. a 90. rokov, no nechýbajú ani nové skladby z rockového žánru. Okrem rádiového vysielania má Anténa Rock aj vlastný stream na internete s názvom Rádio Anténa Rock Hard.

Počúvanosť rádia na Slovensku dosiahla na konci augusta 3,94 %, čím sa radí na 7. miesto v TOP 10 najpočúvanejších na našom trhu. Práve v deň svojich 7. narodením však Anténa Rock prestane vysielať. Vysielanie je naposledy prístupné pre poslucháčov dnes, 30. septembra.

„Priatelia, už 1. októbra bude mať Rádio Anténa Rock 7 rokov! Podľa mnohých psychológov je 7. rok vo vzťahu prelomový. Po veľkej úvodnej eufórii môže prísť veľké fiasko. My ho ale nechceme zažiť. Sme rockeri a je nám bližšia teória, že v najlepšej forme treba prestať. A tak naše vysielanie pomaly končí. Poslednýkrát sa počujeme 30.septembra,“ oznámilo rádio na svojom webe.

Dôsledkom ukončenia vysielania Rádia Anténa Rock je zmena na slovenskom rádiovom trhu. Skupina J&T sa podľa informácií Radia.sk zbavuje svojich rádií. Niektoré prejdú do rúk nových majiteľov, no o Rádio Anténa Rock záujem nebol, preto s vysielaním končí.

Rádio Vlna prejde do rúk Borisa Kollára, ktorý vlastní Fun Rádio. Europa 2 a Rádio Jemné sa stanú súčasťou skupiny BAUER MEDIA Slovakia, ktorá vlastní aj Rádio Expres.

Zdroj: Radia.sk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú