Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Bauer Media Group, ktorá vlastní Rádio Expres, dostala povolenie na odkúpenie ďalších dvoch konkurenčných rádií. Rada pre vysielanie a retransmisiu udelila po rokovaní súhlas na prevod licencií rádií Jemné a Europa 2 spoločnosti Bauer Media Group. Po tejto akvizícii sa tak stane najväčším inzertným priestorom na slovenskom rádiovom trhu, informuje tlačová správa.

Súhlas Rady pre vysielanie a retransmisiu nám umožní ďalej zveľaďovať naše vedúce postavenie na trhu,“ povedal Ivan Antala, generálny riaditeľ Rádia Expres.

„Plánujeme investovať do nových formátov a zaujímavého obsahu. Toto sú komponenty potrebné na to, aby slovenský rádiový trh mohol efektívne konkurovať rastúcej konkurencii digitálnych globálnych platforiem. Na slovenskom trhu máme veľké plány.

Všetky tri rádia, teda Rádio Expres, Jemné a Europa 2, bude po novom od októbra zastupovať spoločnosť pod novým názvom BAUER MEDIA Slovakia, ktorým nahradí terajší názov EXPRES MEDIA. K zmene názvu dôjde už 1. septembra.

„Sme pripravení na výzvu, ktorá prispeje k rozšíreniu portfólia. Prinesieme aj nové technologické inovácie, ktoré našim partnerom postupne predstavíme. Využijeme naše skúsenosti z trhu, ako aj skúsenosti poprednej európskej audio skupiny Bauer Media Audio.

Tešíme sa na prehĺbenie spolupráce s našimi klientami a nové možnosti audio reklamy pre našich súčasných, ako aj budúcich partnerov,“ vyjadrila sa obchodná riaditeľka Rádia Expres Lenka Čamborová.

Zdroj: TS

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú