Aktualizované 2.8.2023:

Disney+ dnes oficiálne na Slovensku pridalo Strážcov galaxie 3. Film je k dispozícii v 4K so slovenským dabingom, no dokonca aj vo vylepšenom formáte IMAX Enhanced. Strážcovia galaxie 3 v slovenských kinách štartovali na začiatku mája a po vydaní ich sprevádzalo pozitívne prijatie medzi divákmi aj kritikmi.

Filmu sa darilo aj komerčne a s celkovými zárobkami 824 miliónov pre Marvel išlo o vytúžený zásah do čierneho, o ktorom môžu jeho ďalšie posledné snímky iba snívať. Dôvodom, prečo Strážcovia galaxie 3 na chvíľu prelomili prekliatie Marvelu, sa venujeme v samostatnom článku.

Aktualizované 9. júla: Najlepšia komiksovka od čias Avengerov- Strážcovia galaxie 3 – je dostupná aj v online priestore. Nie na Disney+, ale na platených platformách, kde si ju diváci môžu zakúpiť za poplatok.

Strážcovia galaxie 3 sú k dispozícii na iTunes, kde si ich Slováci môžu pozrieť za 13,99 €. Zapožičanie filmu bude možné od 31. augusta. Zatiaľ posledný veľkofilm od Marvelu je na iTunes dostupný v 4K rozlíšení s podporou Dolby Atmos a Dolby Vision, samozrejmosťou je aj slovenský dabing a titulky.

Disney zatiaľ nešpecifikovalo, kedy film dorazí na streamovaciu službu Disney+, mohlo by sa tak stať na začiatku augusta, kedy je naplánované aj vydanie filmu na DVD a Blu-ray diskoch.

Pôvodný článok

Strážcovia galaxie 3, ktorí sú zatiaľ najlepšie hodnotenou hranou komiksovkou tohto roka (pri animákoch jednoznačné prvenstvo patrí Spider-Man: Cez paralelné svety), budú čoskoro dostupní aj v online priestore. Predplatitelia Disney+ však majú smolu, tí prídu na rad až ako poslední, informuje Popverse.

Už na budúci mesiac

Strážcov galaxie 3 si už na začiatku júla budeš môcť legálnou cestou pozrieť aj v pohodlí domova. Film bude od 9. júla dostupný na platformách Apple TV, neskôr tiež na YouTube video a Google Play, kde si ho diváci budú môcť zakúpiť alebo prenajať. Presná cena zatiaľ známa nie je, s veľkou pravdepodobnosťou sa bude pohybovať medzi 12,99 e až 14,99 €, za ktorú bolo možné po vydaní zakúpiť aj Ant-Man 3.

Strážcovia galaxie
TMDB

Veľké filmové spoločnosti začínajú meniť stratégiu a namiesto pridávania veľkofilmov do knižníc svojich streamovacích služieb v krátkom čase, ako bolo zvykom predovšetkým počas svetovej pandémie, ich radšej nechajú ešte dodatočne zarábať. Na začínajúci trend sme upozorňovali dávnejšie, teraz už sa jeho efekt naplno prejavuje.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú