Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovacia služba Disney+ si pre svojich predplatiteľov nachystala pôsobivý darček. Vo štvrtok 8. septembra do svojho obsahu uvedie množstvo filmových a seriálových noviniek, vrátane úspešného blockbusteru Thor: Láska a hrom.

Služba bude 8. septembra oslavovať tzv. Disney+ Day, špeciálny event venovaný novinkám platformy. Obsahová ponuka sa pri tejto príležitosti dostane viacero zaujímavých noviniek, ktorým dominuje práve posledný filmový počin od MCU.

Fanúšikovia Marvelu budú mať hneď dvojnásobný dôvod na radosť. Do knižnice v rovnaký deň pribudne aj špeciál Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom.  V dokumente tvorcovia odhalia pozadie filmu o bohovi hromu prostredníctvom detailných rozhovorov s hercami a členmi filmového štábu, rovnako ako aj cez pôvodné, doteraz neodvysielané zábery z pľacu a zo zákulisia.

Thor
TMDB

Nádielka noviniek tu nekončí

Predplatitelia služby sa 8. septembra dočkajú aj špeciálu Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia, seriálov Tierra Incógnita a Svadobná sezóna, hraného filmu Pinocchio, ako aj nový biografický seriál Mike.

Osemdielny seriál Mike skúma búrlivé vzostupy a pády boxerskej kariéry a osobného života Mika Tysona – od milovaného svetového športovca po vyvrheľa spoločnosti a opäť na vrchol.

Za pozornosť však určite stojí aj celovečerný film Pinocchio od oscarového režiséra Roberta Zemeckisa. Služba film uvedie so slovenským dabingom a v príbehu o drevenom panáčikovi diváci uvidia aj Toma Hanksa.

Novým obsahom sa v rámci Disney+ pochváli aj sekcia Pixaru, do ktorej pribudne seriál Autá na cestách. Novinka priblíži zážitky Bleskového McQueena a jeho najlepšieho priateľa Matera na výlete naprieč krajinou.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú