Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už štyri mesiace na našom trhu funguje streamovacia platforma HBO Max. Štart služby na Slovensku i v Českej republike nebol práve najlepší a HBO čelilo početnej kritike predplatiteľov za zlý technický stav, ale i viacero chýbajúcich titulov, ktoré v promo videách sľubovalo.

Najčastejšie sa v diváckych sťažnostiach na sociálnych sieťach skloňovala absencia populárnych seriálov Upírske denníky, Fresh Prince či Hrozba z temnoty, ktoré HBO pri štarte aj napriek sľubom nedodalo.

Dva z nich už po novom na HBO Max predplatitelia nájdu. Včera totiž do knižnice služby pribudli seriály Upírske denníky aj Fresh Prince.

Na HBO Max pribudli Upírske denníky aj Fresh Prince
FonTech

Kým Fresh Prince je dostupný vo všetkých šiestich sériách a ponúka pri nich aj český dabing, sklamaní môžu zostať fanúšikovia Upírskych denníkov.

Tie sú v rámci služby dostupné len s českými titulkami, na HBO je navyše zatiaľ dostupných iba 6 z celkovo 8 sérií seriálu.

Pripomíname, že podobnému problému aktuálne čelí aj ďalšia nová tuzemská platforma Disney+.

Tu divákov okrem chýbajúceho dabingu k viacerým titulom zaskočil predovšetkým seriál Akty-X, ktorý je v službe dostupný len vo svojej 10. a 11. sérii. Prvé sezóny predplatitelia služby ani tri týždne po jej štarte v knižnici stále nenájdu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú