Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Prílev televíznych noviniek postavených na známych videohrách pokračuje. Ako informuje Deadline, vlastného seriálu a dokonca aj filmu sa dočká slávna herná séria Tomb Raider.

Ďalší zárez pre Amazon

Vysielacie práva na Tomb Raider po novom pripadli štúdiu Amazon, ktoré chce v spolupráci s herným štúdiom Crystal Dynamics opäť oživiť slávnu lovkyňu pokladov Laru Croft a priniesť ju na televízne obrazovky v podobe nového seriálu a filmu.

Detaily o deji alebo zasadení momentálne prakticky neexistujú, projekty sa nachádzajú iba na začiatku a nie je jasné, či budú seriál alebo film postavené na zápletke niektorej z hier alebo si Amazon pre Laru Croft vymyslí nový príbeh.

O seriál, a pravdepodobne aj o film, sa má postarať herečka, scenáristka a producentka Phoebe Waller-Bridge. Pre fanúšikov ide určite o dobrú správu, keďže Waller-Bridge sa v minulosti postarala o scenár k poslednej bondovke Nie je čas zomrieť či o úspešné seriály ako Potvora či Killing Eve.

www.nevseoboi.com.ua

Zbroja aj ďalší

Tomb Raider pre Amazon v krátkom čase predstavuje ďalšiu z plánovaných noviniek postavených na hernej predlohe. Streamovacia služba potvrdila práce na známych herných sériách God of War či Warhammer 40 000, kde si hlavnú úlohu zahrá Henry Cavill, meno Amazonu sa spája aj s televíznym spracovaním série Mass Effect.

Nespí však ani konkurencia. HBO Max momentálne zažíva veľký úspech so seriálom The Last of Us, Netflix sa chystá na spracovanie známej hry Horizon: Zero Dawn. Americká streamovacia služba Peacock, ktorá u nás bude dostupná v podobe SkyShowtime, zasa pripravuje spracovanie známych závodných sérií Twisted Metal a Gran Turismo. Máme sa na čo tešiť.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú