Skladacie smartfóny sa čoraz viac stávajú populárnejšími. V týchto šľapajach chce ísť aj americká spoločnosť Motorola, ktorá sa začala pohrávať s naozaj nezvyčajným konceptom – adaptívnym skladacím smart zariadením, ktoré sa okrem iného bude dať nosiť na zápästí. Na tému upozornil 9to5google.

Koncept „Adaptive Display“ predstavili na udalosti Lenovo Tech World a má ísť o najnovší nápad spoločnosti Motorola využívajúci rovnakú technológiu, aká sa využíva v skladacích smartfónoch.

Vo svojej podstate môže byť 6, 9-palcový displej použitý rovnako ako bežný smartphone s Androidom. Môžeš spúšťať aplikácie a robiť čokoľvek iné rovnako ako zvyčajne. Ale ohýbanie zariadenia mu umožňuje sedieť vo vzpriamenej polohe, čo znižuje veľkosť displeja na 4, 6 palca a zároveň si ho dokážeš postaviť aj bez externého stojanu.

Zariadenie môže byť dokonca ohnuté tak, aby sa zmestilo okolo celého zápästia a bolo nosené ako inteligentné hodinky.

Okrem toho Motorola predstavila niektoré nové funkcie AI, vrátane „MotoAI“, ktorá funguje ako asistent poháňaný AI a nový skener dokumentov, ktorý používa AI na vytvorenie lepšieho konečného skenovania. Ďalej predstavili funkciu zhrnutie textu AI a „zahmlievanie obsahu ochrany osobných údajov“, ktoré automaticky rozmažú osobné informácie na snímkach obrazovky sociálnych príspevkov.

 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú