Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čas návratu do Stredozeme sa nezadržateľne blíži. Už 2. septembra si budeš môcť vychutnať jeden z najväčších a najdrahších seriálových projektov súčasnosti – Pán prsteňov.

Pozvánkou na jednu z najočakávanejších noviniek tohto roka je aj ďalší dokonalý trailer, ktorý nás opäť privádza Druhého veku Stredozeme, kde boli ukuté Prstene moci, Sauronova sila narástla a Temný pán rozložil najmocnejšiu ríšu Númenoru.

Aj keď seriál The Rings of Power sleduje množstvo historických postáv, ktoré povstali, aby bojovali proti silnejúcemu Sauronovi, je to aj príbeh o tom, ako sa z Galadriel (Morfydd Clark) stala legenda.

Práve jej sa venuje väčšia časť najnovšej ukážky, keď sa po smrti svojho brata vydáva s mečom na dobrodružstvo, ktoré ju postupne privádza k princovi Durinovi IV (Owain Arthur) či Elanor Brandyfoot (Markella Kavenagh), jednej z bytostí podobných hobitom.

V traileri tiež vidíme viaceré známe postavy zo Stredozeme ako sú Elrond, Isildur, Elendil či Sauron v podobe Elfa. Pripomienkou veľkolepej produkcie, do ktorej Amazon investoval bezmála pol miliardy dolárov, je aj ohromujúci vizuál.

Takmer dva a pol minútová ukážka tak dokonale navnaďuje všetkých fanúšikov na jednu z najväčších televíznych udalostí poslednej doby. Všetky ďalšie podstatné informácie o seriáli sme zhrnuli aj v našom podrobnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú