Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fantasy seriál Zaklínač úspešne započal svoju epochu a aktuálne je na výslní. Niet sa čomu diviť, že Henry Cavill sa ako jeho hlavný predstaviteľ objavuje v mnohých rozhovoroch. V jednom z nich odhalil, akú hernú platformu preferuje.

Seriálový Zaklínač je v streamovacej službe Netflix dostupný už od 20. decembra a hoci sú to ešte len 2 dni, už teraz žne seriál obrovský úspech a niektorí dokonca hovoria, že úspešne nahradil Hry o tróny. Podobne formulovanú otázku dostal aj Henry Cavill v jednom z rozhovorov, kde povedal, že len čas ukáže, či seriál dokáže v rámci obľúbenosti predbehnúť seriál z produkcie HBO.

V rozhovore umiestnenom na YouTube tiež prezradil, že má doma kompletný odev zaklínača. Taktiež potvrdil, že so svojím seriálovým koňom Roachom si rozumie veľmi dobre a pred samotným natáčaním trávil jazdením na koni 6 hodín denne. Zaujímavejší je ale fakt, že Cavill spoznal Zaklínača najprv prostredníctvom hier a na otázku či preferuje Xbox alebo PlayStation odpovedal jednoznačne – počítač. Henry je tak PC hráč už od mladého veku a v budúcnosti by si rád aj jedno PC postavil sám.

Zdroj: YouTube/NME

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú