Netflix vidí v seriálových adaptáciách herných titulov veľký potenciál. Po Zaklínačovi spoločnosť začala pracovať na ďalšom projekte, ktorý má korene v hernom priemysle. Ako oznámila československá fanúšikovská stránka Netflixu, tešiť sa môžeme na seriálové spracovanie Assassin’s Creed.

Dohoda medzi herným štúdiom Ubisoft a Netflixom vyústila do tvorby niekoľkých seriálov z prostredia Assassin’s Creed. Ako píše Variety, konkrétne má ísť o hrané, animované a dokonca aj anime seriály s danou tematikou.

Assassin’s Creed je jedna z najpopulárnejších herných sérií štúdia Ubisoft a medzi hráčmi sa stala pojmom, ktorý sa formuje už viac ako 10 rokov. Produkciu hraného seriálu budú mať na starosti Jason Altman a Danielle Kreinik.

Pripravovaný seriál však nie je prvým pokusom priniesť univerzum Assasínov na televízne obrazovky. V roku 2016 totiž vyšiel film s Michaelom Fassbenderom v hlavnej úlohe, ktorý však medzi fanúšikmi nezožal veľký úspech.

Seriálové adaptácie inšpirované hrami sa javia ako zlatá baňa. Koniec koncov, okrem Zaklínača a Assassin’s Creed sa údajne môžeme tešiť aj na filmové spracovanie populárnej českej hry Kingdom Come: Deliverance.

Zdroj: Facebook, Variety, Netflix

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú