Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O seriálovom počine Resident Evil pod záštitou Netflixu sme už písali. Portál Deadline teraz odhalil bližšie informácie týkajúce sa príbehu, ktorý bude brať do úvahy ako starých fanúšikov, tak aj úplných nováčikov dlhoročnej série.

Ako sme prednedávnom písali, prvá séria seriálového Resident Evil bude pozostávať z ôsmich 60-minútových dielov. Netflix teda zostáva verný populárnemu formátu, ktorý použil napríklad pri fantasy hite Zaklínač. Budú sa sústrediť na sestry Jade a Billie Wesker v dvoch časovo oddelených príbehových líniách.

Prvá z nich bude zasadená do tínedžerských liet sestier, ktoré sa práve nasťahujú do New Raccoon City, kde odhalia nebezpečné a temné tajomstvo. Sekundárna linka bude posunutá o desať rokov neskôr, kedy je Zem obývaná 15 miliónmi ľudí prežívajúcimi medzi šiestimi miliardami zombíkov. Fanúšikovia hernej série však môžu zostať sklamaní. Ani jedna z postáv totiž v hernej sérii nehrala žiadnu dôležitú úlohu.

Adaptáciu slávnej videohernej ságy má na starosti filmár Andrew Dabb, preslávený najmä seriálom Supernatural. Z producentskej stoličky tak bude na natáčanie dozerať produkčná spoločnosť Constantin Film, ktorá má svojom konte filmové počiny značky Resident Evil už od prvého dielu z roku 2002.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú