Len prednedávnom Apple vydal prvé reklamy, ktoré propagujú fotoaparát a odolnosť iPhonu 11 Pro, no kórejský Samsung prišiel s odvetou, v ktorej sa sústredí na chýbajúci prvok v iPhone 11. Nová reklama na Samsung Galaxy Note 10 upriamuje pozornosť na jeho trojitý fotoaparát a porovnáva ho s dvojitým fotoaparátom konkurencie, informuje 9to5Mac.

Rivalita Samsungu a Apple pretrváva už niekoľko rokov, čo môžeme vidieť aj pri reklamách oboch gigantov. Tí si neraz nedarujú mnohé veci a jeden nedostatok teraz vytkol kórejský výrobca novému iPhonu 11 s dvojitým fotoaparátom. Ten totiž porovnal pri nahrávaní scény s novým Samsungom Galaxy Note 10, ktorý ako dobre vieme, disponuje trojitým fotoaparátom, pričom ten zahŕňa klasický objektív, teleobjektív a širokouhlý objektív so 123° uhlom záberu.

Samsung tak v tomto rýchlom porovnaní poukázal najmä na funkciu Live Focus Video v Galaxy Note 10. Treba však podotknúť, že Galaxy Note 10 začína na vyššej cene ako iPhone 11 a zatiaľ čo je tento nový model z Kalifornie vnímaný ako nástupca dostupnejšieho iPhonu XR, tak Galaxy Note 10 konkuruje drahším iPhonom 11 Pro, ktoré už taktiež dostali viacero dôležitých vylepšení v oblasti fotoaparátu.

Zdroj: 9to5Mac, Samsung/YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú