Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Od predstavenia novej generácie iPhonov uplynulo zopár dní a práve včera boli spustené aj predobjednávky pre nedočkavých zákazníkov, ktorí chcú mať niektorý z trojice modelov medzi prvými. Oficiálny predaj bude potom zahájený 20. septembra. Teraz Apple odhaľuje nový iPhone 11 Pro vo veternom tuneli, kde sa ocitol, aby ukázal kvality svojho fotoaparátu a odolnosť voči každodenným predmetom, informuje The Verge.

Apple začal s propagovaním svojho iPhonu 11 Pro už krátko po jeho oficiálnej premiére. Na jeho predaj a predpredaj sa pripravili aj slovenskí operátori a predajcovia elektroniky či autorizovaní predajcovia produktov tohto giganta. Nová generácia iPhonov dostala v porovnaní s tou minulou niekoľko dôležitých vylepšení.

Kontroverzný fotoaparát prináša lepšie vlastnosti a funkcie pre vytváranie dokonalejších fotografií, no Apple nezabúda ani na odolnosť smartfónu voči bežným veciam. Práve tieto dva aspekty nového iPhonu 11 Pro demonštruje aj v novej sérii reklám, ktoré boli natočené netradične vo veternom tuneli. Okrem fotografovania psa sa novinka od Apple ocitla aj pod paľbou rôznych predmetov, no viac ti už prezradia priložené videá.

Zdroj: The Verge, Apple/YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú