Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len prednedávnom odštartovala éra skladacích smartfónov, nakoľko došlo k predstaveniu Samsung Galaxy Fold či jeho konkurenta v podobe Huawei Mate X. Zdá sa, že Samsung v tejto oblasti len začína, nakoľko vraj podľa portálu Bloomberg chystá ďalšie 2 skladacie smartfóny.

K spusteniu predaja Galaxy Fold dôjde približne koncom apríla a jeho základom sú predovšetkým 2 displeje, ktoré sa skladajú smerom dovnútra. Už koncom tohto roka, prípadne začiatkom budúceho by sme sa však podľa najnovších informácií mohli dočkať hneď ďalších dvoch skladacích zariadení z dielne Samsungu.

V prípade plánovaných noviniek však pôjde o menšiu zmenu samotných displejov, nakoľko v jednom prípade je plánovaný podobný spôsob skladania displeja do vnútornej strany ako je to v prípade Huawei Mate X. Druhá novinka by mohla predstavovať smartfón, ktorý sa skladá vertikálne a ponechá si opäť dva displeje.

Všetko je však zatiaľ v štádiu riešenia a bližšie informácie nie sú známe. Očakáva sa však prepracovanejší systém skladania a predovšetkým cena podobná Samsungu Galaxy Fold.

Zdroj: bloomberg

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú