Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len pár dní po premiére novej vlajkovej lode od Samsungu je známy jej výpočtový výkon, ktorý sa radí medzi jeden z najvyšších vôbec. S novou výbavou mohol Samsung Galaxy S10+ dosiahnuť ešte vyššie skóre hneď v niekoľkých testoch, kde sa však neprebojoval na prvé priečky.

Rozdiel v benchmarkových testoch robí aj typ použitého procesora, ktorým je pre väčšinu sveta Exynos 9820. Americký trh však dostane výkonný Snapdragon 855. Testovaniu sa teraz podrobil práve čip z dielne Samsungu, ktorý ukázal svoju silu vo viacerých známych aplikáciách. V porovnaní s minulými zástupcami Galaxy S-línie ide o výrazné zlepšenie, ktoré ešte viac zlepšuje používateľský zážitok.

Nový 8 nm Exynos 9820 prináša s veľkou operačnou RAM pamäťou a rýchlym úložiskom poriadny výkon, ktorý Antutu ohodnotilo na 331 252 bodov. Portál PhoneArena však podrobil nový Galaxy S10+ aj ďalším testom, v ktorých taktiež dosiahol vysoké čísla. Výsledky ale nestačili na najnovšiu generáciu iPhonov, ktorá stále patrí v benchmarkoch k najlepšej špičke.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú