Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Samsung začal podľa nášho čitateľa rozosielať aktualizácie s najnovšou verziou systému Android a vylepšeným používateľským prostredím aj pre svoje vlajkové lode na Slovensku. Majitelia nového modelu Galaxy S10 a S10+ tak dostanú očakávaný update skôr ako sa predpokladalo. Medzi prvými dostávajú Android 10 tieto prémiové smartfóny zakúpené mimo mobilných operátorov. Aktualizácia má veľkosť necelé 2 GB.

Používatelia vlajkových modelov S-línie od Samsungu majú dôvod na radosť. Nová aktualizácia na ich smartfóny totiž dorazí ešte v tomto roku a prinesie množstvo skvelých noviniek, vrátane prepracovaného prostredia One UI 2.0. Noviniek je neúrekom a nájdeme medzi nimi vylepšenia funkcií fotoaparátu, tmavý režim s viacerými zmenami, nové navigačné gestá, no dostalo sa aj na lepšiu interakciu pri ovládaní smartfónov.

Samsung tak v tejto aktualizácii toho ponúka naozaj veľa, vrátane nových bezpečnostných záplat od Googlu pre december. Pokiaľ aj ty vlastníš Galaxy S10 či S10+, skontroluj si aktualizácie. Ďalším aktualizovaným smartfónom Samsungu, ktorý dostane takýto update, bude model Galaxy Note 10 a Note 10+. Aktualizácia naň príde začiatkom budúceho roka, informuje Sammobile.

Zdroj: Čitateľský tip, Sammobile

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú