Predstavenie elektrického pick-upu Tesly vyvolalo mnoho diskusií a rozdielnych názorov. Podoba Cybertrucku sa totiž nemusí páčiť každému, na čo pred časom upozorňoval aj samotný Elon Musk. Krátko po premiére, ktorá nevyšla celkom podľa predstáv, sa na internete objavilo mnoho vtipných obrázkov na adresu tejto novinky.

Cybertruck bude podľa Tesly dostupný až od roku 2021. Nedočkavý vodič v Rusku si však zostrojil vlastnú repliku, ktorá už na prvý pohľad nepripomína mohutný elektrický pick-up, ale akúsi paródiu na nový Cybertruck, informoval Autoblog. Na Instagrame sa totiž objavilo video, ktoré na ceste v Moskve zachytáva napodobeninu tohto vozidla. Od skutočného pick-upu má však poriadne ďaleko.

View this post on Instagram

Тесла в Химках😆🤪😄

A post shared by Максим (@sukhotin.m) on

Nie je známe, ktoré auto malo tú česť dostať takúto úpravu. V spojitosti so Cybertruckom sa však hovorí o tom, že kvôli hranatej karosérii zrejme nebude môcť jazdiť po európskych cestách. S tým si vodič, ktorý si vyrobil vlastný Cybertruck, ťažkú hlavu nerobil. Jeho verzia má dokonca aj ruské poznávacie značky a funkčné svetelné pásy ako z elektrického pick-upu Tesly.

Zdroj: Autoblog, Instagram 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú