Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Režisér populárneho seriálu Peaky Blinders, Anthony Byrne potvrdil, že pripravovaná 6. séria prešla do predprodukcie. Okrem iného sa dozvedáme aj názov, ktorý bude niesť jej prvá epizóda, píše Daily Mail.

Pokiaľ si fanúšikom britského seriálu Peaky Blinders, táto správa ťa určite poteší. Jeho režisér Anthony Byrne totiž na svojom Instagrame potvrdil, že pripravovaná 6. séria prešla do predprodukcie. S fanúšikmi sa podelil o fotografiu scenáru pre jej prvú epizódu, ktorá bude niesť názov „Čierny deň“.

Byrne je pritom prvým režisérom seriálu, ktorý má na starosti viac než jednu sériu, keďže doposiaľ sa s každou ďalšou menil aj jej režisér. Podľa portálu Production Weekly sa 6. séria začne natáčať už 11. februára, avšak žiadny dátum vydania zatiaľ nie je známy.

Ak si o tomto skvelom seriáli ešte nepočul, odohráva sa v anglickom Birminghame a sleduje gang Peaky Blinders, ktorý v meste do začiatku 20. storočia skutočne pôsobil.

Ide o jeden z najkvalitnejších seriálov na Netflixe a podľa slov scenáristu Stevena Knighta je príbeh 6. série to najlepšie, čo doteraz vytvoril, a my sa tak rozhodne máme na čo tešiť.

Zdroj: Daily Mail, Instagram, Production Weekly

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú