Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už o niekoľko hodín sme na prelome nového mesiaca, čo znamená, že nás čaká obmena hier z ponuky PS Plus. Ako informuje Sony na svojom blogu, už tradične sa dočkáme dvojice titulov pre PS4 a jednej hry pre PS5.

Majitelia PS5 sa môžu tešiť z akčných pretekov Wreckfest: Drive Hard, Die Last, ktoré sa vzhľadom na to, že za jeho vývojom stoja legendy priemyslu a tvorcovia FlatOutu, považuje za jeho duchovného nástupcu. Hlavným cieľom titulu je deštrukcia na pretekárskych okruhoch, často prevedená aj do netradičných výziev. Nechýba ani hra viacerých hráčov až s 24 hráčmi naraz.

Sony

Battlefield V je síce určený pre PS4, no v spätnej kompatibilite hrateľný aj na PS5. Ide o zatiaľ posledný diel série, ktorý sa vrátil ku koreňom značky – do obdobia 2. svetovej vojny. Vedľa atmosférickej kampane na teba čaká aj špičková hra viacerých hráčov, ktorou sú preslávené všetky Battlefieldy.

PS4 sekcia rovnako ponúka aj survival titul Stranded Deep, v ktorom sa hráč po havárii lietadla ocitá na opustenom ostrove, kde musí urobiť všetko preto, aby prežil ďalšiu noc. Nechýbajú základné prvky hrateľnosti žánru, ako vytváranie predmetov, budovanie prístrešku, lov alebo objavovanie dna oceánu.

Hry do ponuky vstúpia 3. mája, kedy vystriedajú aktuálnu PS Plus ponuku, pozostávajúcu z Oddworld: Soulstorm, Days Gone a Zombie Army 4: Dead War.

Zdroj: PlayStation Blog

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú