Sony predstavilo aprílovú ponuku titulov, ktoré si do svojej digitálnej knižnice môžu zaradiť predplatitelia služby PlayStation Plus. Hráči tak budú mať od 6. apríla k dispozícii tri tituly pre PlayStation 4 a PlayStation 5.

Asi najväčším aprílovým prekvapením je zaradenie novinky Oddworld: Soulstorm. Táto akčná adventúra je priamym pokračovaním Oddworld: New ‘N’ Tasty z roku 2014. Hráč musí v úlohe Abeho oslobodiť svojich priateľov z pazúrov otrokárskej mega korporácie. Vizuálna stránka next-gen verzie pôsobí z dostupných materiálov úchvatne. Súčasťou PlayStation plus je však len verzia pre majiteľov PlayStation 5.

Ani na majiteľov PlayStation 4 však Sony nezabúda, preto do svojej ponuky zaradilo veľmi úspešný titul Days Gone. V tejto hre zasadenej do post-apokalyptického otvoreného sveta budeš v koži lovca odmien Deacona prechádzať na motorke a likvidovať skutočne početné hordy krvilačných nepriateľov. Výbornej akčnej hrateľnosti zdatne sekunduje zaujímavý príbeh o osobnej tragédii hlavného protagonistu.

Posledným PlayStation 4 titulom zaradeným do aprílovej ponuky je brutálna akčná zábava v podobe Zombie Army 4: Dead War. Hitlerove hordy ohavných príšer sú späť a je len na hráčoch, aby zachránili svet od blížiaceho sa Armageddonu. Titul je primárne určený pre kooperatívne hranie vo štvorici, no ak si trúfaš, môžeš sa hordám nemŕtvych postaviť aj sám.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú