Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Donald Trump je známy predovšetkým svojou priamočiarosťou, ktorú dokážeme nájsť takmer v jeho každom výroku. Koncom februára viacerých pobavil vyhlásením, že v Amerike chce aj napriek ešte len prichádzajúcej 5G siete zavedenie 6G siete. S odstupom času sa však zdá, že diskusia o 6G je už viac než reálna, čo potvrdzujú aj najnovšie informácie portálu Gizmochina.

China Mobile a Tsinghua University totiž oznámili uzatvorenie strategického partnerstva, ktorého hlavným cieľom je urýchlenie technologických inovácií. Podrobnejšie informácie naznačujú aj to, že spolupráca bude zameraná predovšetkým na mobilné komunikačné siete, umelú inteligenciu a ďalšie kľúčové oblasti, ktorých výsledkom je zavedenie 6G siete.

China Mobile v súčasnosti zamestnáva viac než 10 tisíc ľudí, vďaka ktorým sa môže pýšiť množstvom výskumných projektov a patentových prihlášok, ktorých počet prekročil hranicu 16 tisíc. Napriek tomu, že na novú 6G sieť si zrejme počkáme ešte zopár rokov, výsledok by mohol byť priam neuveriteľný, ak sa pozrieme napríklad na rýchlosť, potenciál či možnosti využitia prichádzajúcej 5G siete.

Zdroj: Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú