Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Herecká rodina obľúbenej filmovej ságy Rýchlo a zbesilo sa vo svojom desiatom diele rozrastie o mimoriadne zvučné meno – hlavného záporáka v nadchádzajúcom filme totiž stvárni Jason Momoa, informuje Variety.

Momoa momentálne patrí k najvyhľadávanejším hereckým hviezdam súčasnosti, preslávil sa predovšetkým svojou úlohou „khal Droga“ v seriálovom hite Hra o tróny, neskôr tiež ako filmový Aquaman.

Filmová úloha 42-ročného herca v Rýchlo a zbesilo 10 zatiaľ nebola priblížená, s určitosťou by mal stvárniť zápornú postavu, ktorá bude komplikovať život Dominicovi Torretovi v podaní Vin Diesela a jeho „rodine“.

10. diel Rýchlo a zbesilo bude posledným filmom celej série, rozdelený však bude na dva samostatné filmy. Či sa Momoa objaví v oboch, zatiaľ nevieme, hviezdnejšie meno si už však v úlohe hlavného antagonistu ani predstaviť nevieme.

V minulosti záporné postavy v sérii stvárnili ďalšie slávne herecké tváre – za viaceré spomeňme mená ako Jason Statham, Luke Evans, Kurt Russell, Helen Mirren alebo John Cena.

Vo filme naopak s istotou neuvidíme miláčika publika Dwayne „The Rock“ Johnsona, ktorý nedávno s definitívou odmietol možnosť svojej účasti vo filme a ukončil tak sériu slovných prestreliek medzi ním a hercom Vin Dieselom.

Na premiéru Rýchlo a zbesilo 10 si ešte chvíľu počkáš, plánovaný štart v kinách je ohlásený na 19. mája 2023. O réžiu sa opäť postará stálica značky, akčný mág Justin Lin, ktorý má (okrem iných) na svedomí aj vlažne prijatý deviaty diel série.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú