Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft v posledných rokoch výrazne zapracoval na svojom prehliadači Edge a v aktuálnom stave je z neho naozaj plnohodnotný konkurent pre tie najrozšírenejšie webové prehliadače. Teraz získava Edge novú funkciu, ktorá porovnáva ceny a upozorní ťa na najlepšie zľavy z rôznych eshopov, informoval portál WindowsLatest.

Prechod prehliadača Edge na Chromium jadro bol pre Microsoft naozaj skvelý ťah. Edge si totiž získava stále väčšiu popularitu, najmä vďaka unikátnym funkciám.

Novinkou je funkcia „Shopping“ alebo aj „Nakupovanie“. Táto funkcia dokáže porovnať ceny produktov na viacerých platformách a používateľovi odporučí tú najlepšiu cenu. K jednotlivým produktom dokonca ponúkne aj zľavové kupóny, ktoré môžeš na daný produkt aplikovať a získať tak ešte lepšiu cenovku. Na prehľadávanie cien využíva Microsoft svoj vyhľadávací nástroj Bing.

Nová funkcia je dostupná vo verzii prehliadača Edge 86.0.622.61, no zatiaľ ju nemajú úplne všetci používatelia, píše TechRadar.

Navyše je ešte iba v testovacej fáze, preto funguje iba s niektorými nákupnými stránkami. Je otázne, či sa vôbec do budúcna pole týchto stránok rozšíri, no ak by tomu tak bolo, z prehliadača Edge sa stane veľmi silný nástroj pre nákupy na internete.

Zdroj: WindowsLatest, TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú