Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Microsoft dnes oficiálne oznámila, že nový Xbox Series X príde na trh v novembri tohto roka. Spolu s touto skvelou správou však zároveň hlási posun vydania očakávaného Halo Infinite, píše The Verge.

Príchod konzol novej generácie je bližšie, než si myslíme. Zatiaľ čo Sony ešte neoznámilo presný mesiac vydania Playstation 5, konkurenčný Microsoft tak učinil práve dnes.

Nový Xbox Series X príde na trh už v novembri tohto roka, pričom tešiť sa môžeme na viac než 50 nových a ďalších 40 optimalizovaných hier pre konzolu hneď pri uvedení.

Na nedávnej udalosti Xbox Games Showcase pritom spoločnosť ukázala viaceré zaujímavé herné kúsky, na ktorých pracovali štúdia zastrešené pod Xbox Game Studios.

Spolu s touto správou však prichádza aj obrovské sklamanie pre fanúšikov série Halo. Microsoft a štúdio 343 Industries totiž zároveň oznámili, že museli posunúť vydanie pripravovaného titulu Halo Infinite.

Príchod nového Xboxu sa bude aj tak istotne niesť vo veľkom štýle, avšak absencia jedného z najpopulárnejších titulov konzoly určite zamrzí. Halo Infinite príde na trh až v roku 2021.

Zdroj: Microsoft / The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú