Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netflix len počas dnešných nočných hodín pripravil divákom z Česka a Slovenska príjemné prekvapenie, keď oficiálne spustil českú lokalizáciu. Táto zmena priniesla niekoľko českých filmov v pôvodnom znení, ktorých počet sa má do konca roka zvýšiť až na 150, ale aj ďalšie dabované tituly a české titulky. Okrem novej lokalizácie je podpora Netflixu pre divákov k dispozícii od poobedia do večerných hodín, pričom hovorí ďalšími jazykmi. Informáciu zverejnila facebooková stránka Netflix CZ + SK Fans.

Dnešný deň bol pre predplatiteľov tejto streamovacej služby významný. Práve oddnes je Netflix dostupný aj v češtine. Platí to nielen pre samotnú aplikáciu, ale aj v rámci ďalšieho dabovaného obsahu a titulkov, pričom pribudol aj originálny český obsah. Diváci sa však môžu stretnúť pri tejto lokalizácii s absenciou zahraničných filmov a seriálov, ktoré neboli dabované alebo nemajú české titulky.

Zobraziť celú galériu (0)
Unsplash (úprava redakcie)

Taktiež sa niektorým nemusí pozdávať preklad názvov. Pokiaľ sa však vyskytnú s týmto streamom problémy, môžu predplatitelia kontaktovať podporu, ktorá je dostupná od 12:30 do 21:00 a prípadné sťažnosti dokáže komunikovať aj v češtine a slovenčine. Pri vytáčaní hovoru budú volajúci počuť znelky zo seriálov.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú