Špeciál legendárneho sitkomu Priatelia, na ktorý HBO škádli už od začiatku minulého roka, dostáva konečne oficiálny dátum vydania. HBO spolu s hercami dnes zverejnili krátky teaser, ktorý prezrádza, že špeciál sa na streamovaciu platformu HBO Max (nie HBO GO) dostane už v štvrtok 27. mája.

Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler a Ross sa na obrazovky vrátia po viac než 17. rokoch od odvysielania poslednej epizódy v máji 2004. Hviezdy Jennifer Aniston , Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer a producenti seriálu sa tu podelia s divákmi o zábavné momenty z nakrúcania aj vlastné spomienky.

O projekte sme prvýkrát počuli ešte začiatkom minulého roka, no jeho dátum vydania sa niekoľkokrát posúval kvôli pandémii koronavírusu. Priatelia boli dlhé roky výsadou Netflixu, no HBO sa rozhodlo odkúpiť práva na nich za 425 miliónov dolárov a krátko na to začalo aj prípravy očakávaného špeciálu.

Dnes zverejnený teaser síce takmer nič neukazuje, no poznáme aspoň názov tejto „epizódy“, ktorá sa bude volať „The one where they get back together”, teda „Tá, kde kde sa opäť stretnú“.

Zdroj: YouTube / HBO Max

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú