Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Xiaomi Youpin je obchodná platforma spoločnosti v Číne, ktorá okrem produktov čínskeho giganta ponúka aj veľa elektroniky od iných výrobcov. Po novom pridala do svojho portfólia aj slúchadlá Apple AirPods, píše Gizmochina.

Na platforme Xiaomi Youpin nájdeš okrem produktov Xiaomi, Mijia či iných dcérskych značiek spoločnosti aj veľa elektroniky od iných výrobcov, medzi ktorými nechýba ani Apple.

Ako píše portál Brumpost, od amerického giganta si cez e-shop môžeš v Číne zakúpiť najnovšie Apple Watch Series 5 či iPad Pro, a čínsky predajca teraz do svojej ponuky pridal aj tri modely slúchadiel AirPods.

Zobraziť celú galériu (1)
Obchod ponúka produkty od Apple priamo na svojej hlavnej stránke / Zdroj: Screenshot / xiaomiyoupin.com

Youpin predáva obe varianty AirPods 2 (s bezdrôtovou nabíjačkou a bez nej) a nechýbajú ani novšie AirPods Pro, ktoré spoločnosť predstavila v septembri minulého roka.

Pokiaľ ťa zaujímajú ceny, samotné AirPods 2 kúpiš v Číne za približne 1 246 juanov (164 €), a tie s bezdrôtovou nabíjačkou stoja 1 558 juanov (205 €). Čo sa drahších AirPods Pro týka, tie uviedol čínsky predajca na trh s cenou 1 999 juanov, čo je v prepočte približne 263 €.

Zdroj: Gizmochina, Brumpost

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú