Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Orange Is the New Black patrí rozhodne medzi najlepšie počiny produkcie Netflixu. Jeho česká lokalizácia prichádza síce pomaly, no s o to kvalitnejším prevedením. O prítomnosti českého dabingu piatej série Orange Is the New Black informovala facebooková stránka československých fanúšikov Netflixu.

Ako spomíname v úvode, seriál patrí medzi najdrahšie klenoty streamovacej služby. Dramatická komédia sa dočkala siedmich sérií, pričom posledná z nich pristála na obrazovkách len minulý rok.

Premisa titulu je postavená na rozprávaní príbehov väzenkýň v relatívne málo zabezpečenej väznici. Nositeľom príbehu je tak ambiciózna a úspešná Piper, ktorú temná minulosť zavedie za múry ženského väzenia.

Tam je konfrontovaná s diametrálne odlišnou spoločnosťou, na akú je zvyknutá, čo vytvára priestor ako pre humorné momenty, tak aj pre emóciami vypäté situácie. Seriál postupujúcim dejom vytvára priestor pre ďalšie postavy, ktoré si divák razom zamiluje.

Piata séria, ktorá sa práve dočkala aj českého dabingu, buduje na emocionálne najsilnejšom finále série univerza Orange Is the New Black.

Českým dabingovým štúdiám tak stačí spracovať už len posledné dve série, aby si aj tí najlenivejší diváci opovrhujúci titulkami pozreli pravý klenot žánru dramatických komédií.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú