Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Orange dnes v tlačovej správe informoval o novinke, ktorú od dnešného dňa môžu využívať zákazníci s paušálom Go Yoxo. Operátor klientom poskytol novinku v podobe neobmedzených dát počas vybraných dní v mesiaci. Neobmedzený dátový balík si môžu aktivovať kedykoľvek v priebehu fakturačného obdobia.

Orange pridáva k paušálu Go Yoxo balík neobmedzených dát, ktoré sú pre zákazníkov dostupné zadarmo 2-krát počas fakturačného obdobia. Klient si môže neobmedzené dáta aktivovať kedykoľvek bude potrebovať. Každá ďalšia aktivácia tohto balíka je však spoplatnená sumou 1,5 €. Dátový balík je platný len do polnoci v daný deň, počas ktorého bol aktivovaný.

Samotná aktivácia tohto balíka však neprebieha formou SMS správy, zákazník si ho môže aktivovať len prostredníctvom Zákazníckej zóny na webe Orangeu.

Samotný paušál Go Yoxo je pritom dostupný pre učiteľov s kartou ITIC a študentov s ISIC preukazom alebo preukazom EURO<26. V paušále má klient predplatené neobmedzené volania a SMS, 5 GB dát a s dátami môže obchodovať aj na Yoxo markete.

Zdroj: Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú