Kalifornský gigant dnes predstaví novú generáciu iPhonov, ktorá príde na svet o niekoľko týždňov neskôr, ako sme boli doteraz zvyknutí. Už dnes nám ale Apple oficiálne ukáže novú štvoricu iPhonov 12, ktoré prídu s množstvom vylepšení po všetkých stránkach. Kde môžeš sledovať predstavenie?

Nové iPhony 12 prídu hneď v niekoľkých verziách. Očakáva sa, že Apple dnes odhalí nový iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. Štyri nové modely sa pritom budú orientovať na širšie spektrum zákazníkov, od milovníkov kompaktných konštrukcií, až po najnáročnejších používateľov.

Spoločnosť im vnukne nový dizajn po vzore iPadu Pro a iPhonu 5, pričom vylepší aj výkonovú stránku všetkých modelov a ďalšie aspekty. Detailne sme sa podrobnostiam o iPhone 12 venovali v tomto veľkom článku.

Už dnes podvečer o 19:00 sa tak môžu fanúšikovia Apple tešiť na oficiálny debut všetkých noviniek. Premiéra bude opäť prebiehať iba online a sledovať ju môžeme na stránke Apple alebo na YouTube kanáli spoločnosti.

Okrem iPhonov 12 však gigant odhalí aj nový smart reproduktor HomePod mini a bezdrôtové nabíjačky MagSafe a MagSafe Duo. Predstavenie ďalších noviniek si má Apple odložiť na november.

Zdroj: Apple

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú