Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Knižnica HBO Max sa počas uplynulých dní rozrástla o dvojicu skvelých titulov. Pribudla do nej filmová biografia legendárneho pretekára F1, Ayrtona Sennu, rovnako ako nestarnúca britská komédia režiséra Guya Ritchieho Zbaľ prachy a vypadni.

Film Senna je podľa mnohých jedným z najlepších športových filmov, aké boli kedy natočené. Prináša skutočný príbeh legendárneho brazílskeho pretekára F1 , jeho začiatky vo svete motoršportu, nikdy nevidené zábery z trate aj mimo nej.

Súbežne s narastajúcim športovým úspechom snímka z roku 2010 sleduje aj duševný a fyzický rozvoj ikony F1. Prináša tiež detailný pohľad na tragické udalosti v Imole v roku 1944. Fanscinujúci príbeh Ayrtona Sennu chce sfilmovať aj Netflix a pripravuje o ňom seriálový dokument.

Fanúšikov čiernych komédií naopak môže potešiť filmová klasika Zbaľ prachy a vypadni, ktorá predstavuje príbeh štyroch mladíckych amatérov vo svete londýnskeho podsvetia.

Film je síce dostupný aj na Netflixe, na HBO Max je však k dispzícii aj s českým dabingom. Zbaľ prachy a vypadni znamenal vstupenku režiséra Guya Ritchieho do filmového sveta, odvtedy režisér natočil ďalšie tri podobne ladené filmy – Podfu(c)k, Rocknrolla a Slušní chlapci.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú