Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jeseň sa na televíznych obrazovkách tento rok opäť ponesie v duchu práve vysielaného ročníka Superstar. Prestížna spevácka súťaž však nebude vysielaná v čase, na ktorý sme zvyknutí, o novinke informuje Mediaboom.

Slovenské televízie majú aktuálne nového rekordéra v sledovanosti, ktorým je kontroverzný program Byť zdravý je výhra. Ten je televíznym programom roka a keďže súťaž je každú nedeľu vysielaná v hlavnom vysielacom čase na RTVS, konkurencia prispôsobila svoj program.

Markíza, ktorá už budúcu nedeľu plánovala prvú epizódu nového ročníka Superstar, mení svoje plány. Skrz vyššie spomínanú konkurenciu, ovládajúcu posledné týždne hlavný vysielací čas, presúva vysielanie premiérových dielov speváckej súťaže na piatky. Prvá časť bude odvysielaná 3. septembra.

Vysielací čas menia obe televízie

Superstar už dlhé roky vysielala Markíza s českou Novou súčasne. Zaujímavé je, že podobne ako naša televízia, aj Nova presúva vysielací čas – prvé vyraďovacie kolo Superstar pôjde na Nove v sobotu, 4. septembra. Česi rovnako reagujú na konkurenčný program v podobe nového seriálu na Prime a prebiehajúcu futbalovú kvalifikáciu.

Markíza tak podľa všetkého bude vysielať Superstar v piatky, a to až do momentu živých kôl. Zmien sa údajne dočká aj šou Farma, ktorá bude skrz Superstar presunutá na sobotu. Nova sa naopak po odvysielaní debutovej častí podľa všetkého vráti k pôvodnému, nedeľnému formátu.

Zdroj: Mediaboom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú