Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

To, že dokumenty sú jednou z najsledovanejších kategórií Netflixu v minulosti dokázalo už niekoľko kúskov. V nemalej miere sa na tom podpisuje aj vynikajúci dokument Formula 1: Drive to Survive, ktorého už tretia séria práve dostala oficiálny trailer.

Športové dokumenty sú svojskou kategóriou, pričom by sa mohlo zdať, že takéto počiny si nájdu zaľúbenie len vo veľmi úzkych diváckych kruhoch. Séria Drive to Survive, či ostatné tituly spomínané v tomto výbere, však túto domnienku dokonale vyvracajú a dokazujú, že identicky adrenalínový zážitok dokážu sprostredkovať aj neznalcom danej tematiky.

Dokument z produkcie streamovacej služby v minulých sériách sondoval priebeh pretekov, ale aj konanie monopostov za oponou verejnosti, čo bolo hlavným presvedčovacím nástrojom v prípade nalákania aj nezaujatej verejnosti.

Čo čakať od pokračovania?

Od tretej série už 19. marca môžeme očakávať opäť komplexné nahliadnutie do stajní najprestížnejšieho motošportu, ktoré túto sezónu postretla navyše aj koronavírusová kríza.

Okrem tradičných intríg v tímoch sa teda môžeme tešiť napríklad aj na moment, kedy Lewis Hamilton dorovnal Michaela Schumachera v počte titulov majstra sveta F1 alebo na priblíženie tragickej nehody Romaina Grosjeana počas Veľkej ceny v Bahrajne.

Zdroje: Netflix, YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú