Len pred pár dňami sme informovali, že Netflix prekvapivo zrušil mysterióznu-kriminálnu novinku Archive 81, ktorá sa už druhej série nedočká. Streamovací gigant teraz stopku vystavil aj populárnemu fantasy Locke & Key, upozorňuje Deadline.

V tomto prípade sa však fanúšikovia nemusia báť. Seriál na Netflixe dostane ešte svoju tretiu sériu, tá však už bude posledná.

Tvorcovia sa k zrušeniu stihli vyjadriť na Twitteri, kde sľubujú kompletné uzavretie príbehu aj zmysluplné zakončenie. Predsa len z ich vyjadrení cítiť, že priestor na ďalšie série by sa určite našiel.

Seriál sleduje osud súrodencov Lockeových po tom, čo je ich otec za záhadných okolností zavraždený. Trojica mladých hrdinov sa spoločne s ich matkou presťahujú do ich rodného domu, kde objavujú čarovné kľúče. Spoločne s objavovaním ich moci sa v studni prebúdza aj starodávne zlo, ktoré priamo súvisí s vraždou ich otca.

Locke & Key na Netflixe štartoval vo februári 2020 a aj keď nešlo o najsledovanejšiu novinku Netflixu, seriál si svojich fanúšikov našiel.

Streamovacia spoločnosť preto už o mesiac neskôr potvrdila aj ďalšiu sériu. Prichádzajúca tretia sezóna ešte nemá stanovený dátum vydania, očakáva sa, že na Netflix dorazí v druhej polovici tohto roka.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú