Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len včera sme ťa informovali o ôsmych nových filmoch v ponuke Netflixu, ku ktorým streamovacia služba pridala český dabing. Nechýbala medzi nimi historická dráma od Martina Scorseseho či horor s hviezdou The Walking Dead. Dnes Netflix v oblasti českého znenia opäť prekvapuje. Pridal ho totiž k vybraným filmom populárnej filmovej série.

Ako informuje fanstránka Netflix CZ + SK Fans, Netflix pomerne prekvapivo pridal český dabing k dvojici filmov obľúbenej dobrodružnej série Hunger Games.

Prvý diel z roku 2013 a pokračovanie Hunger Games: Vražedná pomsta, od dnešného dňa nájdeš v ponuke streamovacej služby s českým dabingom. Zatiaľ nie je známe, či sa českého znenia dočká aj vyvrcholenie série Hunger Games: Sila vzdoru, ktoré bolo rozdelené do dvoch samostatných filmov.

Isté je, že českého dabingu bude na Netflixe pri filmoch aj seriáloch pribúdať, keďže dabingové štúdiá sú už opätovne otvorené. Streamovacia spoločnosť navyše venuje Českej republike čoraz väčšiu pozornosť, čoho dôkazom je aj predstavenie oficiálnej podpory.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú