Netflix rozširuje základňu odkúpených titulov, tentokrát o vynikajúcu snímku News of the World. Na prítomnosť filmu v prostredí streamovacej služby upozorňuje facebooková stránka československých fanúšikov Netflixu.

Stredobodom filmového univerza je bývalý veterán občianskej vojny, kapitán Kidd (Tom Hanks), ktorý prechádza dobovým Texasom a roznáša ľuďom správy zo sveta. Spleť udalostí ho však privedie k indiánmi zajatej mladej dievčine Johanne (Helena Zengel), kedy sa charizmatický Kidd rozhodne za akýkoľvek okolnosti jej navrátiť domov.

Za často zbytočne prehliadanou snímkou News of the World stojí režisér Paul Greengrass. Ten sa môže pochváliť hneď niekoľkými kvalitnými zárezmi v životopise, kde však bezkonkurenčne nad ostatnými vyhráva sága s Jasonom Bournom.

Nenechaj si ujsť
Rýchlo a zbesilo 9 aj očakávaný seriál od Marvelu. Pozri si nálož nových trailerov z nočného Super Bowlu

Western bol aj napriek nepopierateľným kvalitám kritizovaný za pomalšie tempo, ktoré ale na druhej strane môže niekomu vyhovovať. News of the World je vychvaľované za prácu s kamerou, ale aj za excelentné výkony oboch hlavných postáv. Snímka je oddnes dostupná na Netflixe, a to dokonca s českým dabingom.

Zdroje: Netflix, Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú